Turism prin vehicule inchiriate

Turism prin vehicule inchiriateSegmentul turistic este atat de diversificat, tocmai pentru ca exista o cerere foarte mare, indiferent de veniturile unei persoane, de a se relaxa, de a descoperi culturi noi, locuri pe care nu le-a mai vazut si le doreste sa le vada. Modalitatile de deplasare in vacante sunt tot la fel de variate, la fel, in functie de buget. Putem discuta in acest caz de un zbor cu avionul, fie si low cost, trenul, autobuzul, masina proprie sau o masina inchiriata. In principiu, oamenii recurg la solutia inchirierii unei masini deoarece autorismul detinut in momentul plecarii in vacanta nu permite spatiul suficient pentru pasageri si bagajele necesare. De aceea, inchirierea unei masini reprezinta o solutie pe termen scurt, avantajoasa ca si cost si care rezolva aceste necesitati. Inchirierea unui autovehicul trece peste dimensiunile unei berline, a unui hatchback sau a unui minivan. Putem opta si pentru inchirierea unui autobuz, in cazul unui grup mai mare.

Oferte veti gasi cu siguranta. Important este ca sa fiti siguri ca va doriti un astfel de serviciu, in special in cazul in care in timpul vacantei doriti sa ajungeti la mai multe destinatii, aflate la distante considerabile una de cealalta. In plus, companiile de inchirieri masini pun la dispozitia clientilor si soferi prorpii, care stiu traseele din zona foarte bine si care vor scurta pe cat posibil distanta dintre o destinatie si cealalta. Puteti sa faceti opriri oriunde si oricat doriti pentru a fotografia sau filma atractiile locului, fara sa fiti grabit de un ghid care are de respectat un program de vizitare, in cazul in care optati pentru serviciile unei agentii de turism care sa va ghideze pe durata itinerariului.

Daca vorbim strict despre costuri, nu am putea spune ca v-ar avantaja in comparatie cu banii pe care i-ati plati in cazul in care ati apela la o agentie de turism, insa, avantajele sunt mult mai mari daca optati pentru inchirierea unui autovehicul de tip van sau autobuz.

Pentru cei ce iubesc Romania si vor sa descopere locuri noi, bogata in istorie, cu peisaje naturale deosebite, va recomandam, ca intr-un grup de prieteni sau familii apropiate, sa inchiriati un autocar pentru a va deplasa pe intreg cuprinsul arcului carpatic, incluzand in acest traseu faimoasele peisaje din satele transilvanene, atat de apreciate de printul Marii Britanii, Charles. Aceste sate ce se regasesc pe cuprinsul a mai multor judete sunt incarcate de traditii, istorie, multe dintre case pastrandu-si arhitectura traditionala de pe vremea sasilor. O alta particularitate interesanta a acestor sate sasesti este dat de bisericile fortificate, vechi de cateva secole, care impresioneaza prin arhitectura lor specifica din acele timpuri.

In concluzie, solutia inchirierii unui vehicul mai spatios decat o masina obisnuita reprezinta o alegere avantajoasa in cazul in care doriti sa plecati in vacanta intr-un grup numeros. Inchirierea unui autobuz va asigura confortul si spatiul necesar pentru pasageri, avand spatiu suficient pentru bagaje. Cu un astfel de vehicul puteti parcurge distante mari, facand popasuri oriunde doriti. Acum, veti sti ca aveti o alternativa foarte avantajoasa de a merge in vacante cu grupul de prieteni.

Share