O excursie cu o masina inchiriata

Agentii de inchirieri masiniServiciul de inchirieri masini reprezinta unul dintre cele mai raspandite si cautate servicii in materie de transport, fiind asociat adeseori serviciilor auxiliare turistice.  Astazi, turistii rezerva inca din timp, pe langa biletul de avion si hotelul la care se vor caza, si masina pe care ar urma s-o foloseasca pe perioada sederii in locatia respectiva. Prin urmare, serviciile de inchirieri masini s-au raspandit in ultimii ani, diverificandu-se in concordanta cu cererile clientilor. O masina inchiriata poate reprezenta un plus in ceea ce priveste managementul timpului si un grad sporit de confort si de intimitate atunci cand va deplasati intr-o tara straina. Aveti posibilitatea, folosind o masina cu GPS incorporat din fabrica sau cu un GPS atasat, sa va deplasati in cadrul orasului/statiunii respective, dar si in zonele apropiate care pot prezenta atractii turistice.

Activitatea de inchirieri masini are o baza de reguli comune, de care va veti lovi in aprope orice stat in care veti dori sa inchiriati un autoturism. Exista, insa, anumite prevederi speciale in reglementarea desfasurarii activitatii de inchirieri masini. Aceste reglementari ce variaza de la un stat la altul, le puteti intalni in state precum Mexic, Statele Unite, tari din Africa, Elvetia, etc.

In principiu, avantajele inchirierii unui autoturism atunci cand va aflati intr-o tara straina, indiferent ca va aflati in interes personal sau de afaceri, va usureaza deplasarea, chiar daca va aflati pentru prima data intr-un anumit oras si considerati ca nu va veti descurca in trafic. GPS-ul masinii va va fi ghid, putand de asemenea solicita si un dispozitiv de navigare GPS de la firmele de inchirieri daca acest sistem nu se afla printre dotarile autoturismului pe care doriti sa-l inchiriati.

Dupa cum mentionam in primul paragraf, este mult mai convenabil pentru dumneavoastra, economic vorbind, daca va rezervati masina din timp. Un aspect important este sa stiti cu exactitate ce fel de masina doriti sa inchiriati, spatiul de care trebuie sa dispuna atat pentru pasageri cat si pentru bagaje, bugetul alocat pentru acest serviciu si nu in ultimul rand, tipul si modelul de masina care credeti ca vi s-ar potrivi sau cu care sunteti deja obisnuit.

Pentru cei pretentiosi, firmele de inchirieri masini va pot pune la dispozitie masini de lux, limuzine de tip business avand in permanenta un sofer care cunoaste in detaliu orasul in care veti sta, avand toata concentrarea indreptata catre intalnirile si contractele pe care urmeaza sa le incheiati.

Serviciul de inchirieri masini este, per ansamblu, un serviciu tot mai accesibil, mai putin costisitor si care va va salva din timpul pretios pe care il aveti. Inchirierea unei masini s va dovedi si mai utila in cazul unei vizite in scop turistic cu destinatii diverse, raspandite intr-o arie relativ mare, asigurandu-va confortul vacantei de care aveti nevoie. Prin urmare, atunci cand plecati in vacanta sau in interes de afaceri si doriti a apela la acest serviciu, efectuati si rezervarile pentru autoturism concomitent cu rezervarile biletelor de avion si camerei de hotel si nu uitati sa va stabiliti necesitatile in materie de transport.

Share