Masini de inchiriat pe termen lung

Masini de inchiriat pe termen lungBucura-te de sansa de a conduce masina visurilor tale pe drumurile Europei prin alegerea dintr-o gama larga a unei masini de inchiriat. Si uita de grijile inchirierii de masini pe termen scurt, pentru ca acum este posibil sa alegi una dintre nenumaratele masini de inchiriat si sa o pastrezi mai mult de 30 de zile. Daca pana acum trebuia sa iti planifici vacanta sau calatoria de afaceri in functie de un program fix, gratie noilor oferte pe care nu le poti refuza te poti bucura mai mult de masina care iti place pe drumurile care merg catre destinatia ta favorita. Nimanui nu-i place sa cumpere o noua masina de cate ori cea veche se strica sau nu mai este in top. Stim ca nici tie nu iti place asta si de aceea venim in intampinarea nevoilor tuturor si a preferintelor tale. Asadar, in loc sa mergi la o agentie specializata pe inchirieri de masini pe termen scurt, de ce sa nu iti prelungesti calatoria cu una dintre multele masini de inchiriat pe care le oferim la doar un click distanta.

Ca o alternativa flexibila la ofertele standard de pe piata, alegerea uneia dintre modernele masini de inchiriat ale noastre pentru o calatorie mai lunga vine cu foarte multe avantaje.

Pune-ti cardul de credit la treaba si uita de metodele traditionale de leasing, cu timpi de asteptare foarte mari si cu nevoia de a plati in avans. Pentru inceput, gandeste-te doar ca o inchiriere pe termen scurt este mai putin avantajoasa decat una pe termen lung si – pe de alta parte – este mult mai placut decat sa cumperi alta masina sau sa o conduci pe cea veche din garaj pe distante lungi si pline de pericole. Mai mult decat atat, clienti ca tine, dupa ce si-au ales un vehicul din gama noastra de masini de inchiriat, pot opta pentru prelungirea perioadei si pentru beneficiile programului nostru flexibil. Un alt avantaj este posibilitatea de a schimba masina in tot acest timp. Si sa nu uitam ca daca vehiculul se defecteaza, va fi inlocuit in cel mai scurt timp posibil.

Vrei sa iti suplimentezi flota de masini pentru compania ta, dar nu iti doresti sa investesti intr-una noua, care – peste timp – poate nu iti va mai fi de folos? Alegerea uneia dintre modernele noastre masini de inchiriat a devenit acum o actiune foarte simpla. Mai mult decat atat, programul nostru flexibil le permite clientilor ca tine sa isi schimbe masinile in functie de schimbatoarele cerinte ale mediului de afaceri dinamic. Distanta pe care o parcurgi devine astfel nelimitata, iar beneficiile asigurarii orice s-ar intampla si asistenta tehnica oricand si oricum raman incluse in pachet. Da, pentru ca in comparatie cu a cumpara o noua masina sau a conduce propria masina pe distante lungi si periculoase, alegerea uneia dintre noile masini de inchiriat aduce cu sine beneficii precum reparatii gratuite si garantia inlocuirii masinii in caz ca prima se strica. Cu un simplu telefon sau cu o comanda online, te punem la volanul masinii tale preferate chiar acum.

Share