Descopera Grecia cu o masina inchiriata

Descopera GreciaGrecia este una dintre cele mai populare destinatii turistice din intreaga lume. Farmecul acestei tari este data de clima mediteraneana proverbiala, o multitudine de insule ce ofera peisaje superbe, plaje cu nisip fin si apa marii de o culoare turcoaz care va va incanta. Peste toate aceste minuni ale naturii, istoria Greciei Antice fascineaza pe cei pasionati de mitologie, legende, zei si zeite. Desi greu incercata economic in ultimii ani, insulele grecesti inca isi pastreaza atractivitatea pentru cei ce doresc sa le viziteze, costurile unei vacante in vechea Elada reducandu-se semnificativ in ultimii ani. Romanii sunt printre cei mai fideli turisti ai Greciei, alaturi de britanici, nemti sau rusi. Majoritatea acestora isi aleg o destinatie, prin intermediul unei agentii de turism, ajungand sa se caseze intr-un hotel cu regim all inclusive- vedeta pachetelor de vacanta pe care romanii le achizitioneaza de obicei.

Probabil ca inainte de a alege o vacanta in Grecia ati citit destule bloguri de vacanta, in care diversi carturari, iubitori de istorie si de natura va recomandau prin intermediul unor articole realizate cu multa pasiune, destinatii de vizitat, locuri, legende, specificatii ale unor insule.

Noi va propunem un alt tip de vacanta in Grecia, adresandu-ne in special tinerilor plini de energie, care nu cauta neaparat relaxarea din regimul all inclusive, ci isi asuma riscul de a se lasa surprinsi de toate lucrurile ce pot aparea pe parcursul unui itinerariu nestabilit initial.

Grecia este plina de surprize placute, de cele mai multe ori, fiind vorba de peisaje naturale care va vor opri din drum si va vor determina sa faceti o serie de fotografii pe care sa le aveti ca amintire. Transportul de pe o insula pe alta se poate realiza cu ferryboat-ul. Cele mai vizitate insule sunt Creta, Rhodos si Santorini, fiecare dintre aceste insule avand o istorie foarte bogata, cu castele medievale, muzee de antichitate, pe langa partea in care nu veti mai sti numarul plajelor pe care le veti intalni in periplul vostru.

Companiile de inchirieri auto din Grecia au oferte pentru orice tip de buget, asa incat va sfatuim sa va stabiliti de dinainte necesitatile sau preferintele in materie de masina, care sa va indeplineasca cerintele de confort si spatiu. De mentionat este ca pentru o rezervare din timp aveti toate sansele sa platiti cu mult mai putin fata de situatia in care a-ti inchiria o masina in momentul in care ajungeti in Grecia.

Prin urmare, Grecia merita a fi descoperita si in alt mod decat prin intermediul vacantelor all-inclusive, specifice familistilor, care cauta relaxare. Pentru cei insetati de cultura, dornici de aventura si de a lua kilometru cu kilometru aceasta minunata tara, a carui istorie milenara fascineaza iubitorii de istorie, legende, arta si literatura din intreaga lume, Solutia unei inchirieri masini pe durata itinerariului poate reprezenta o alegere excelenta, cheia catre reusita unei vacante de povestit celor ramasi acasa.

Share