Clase de masini de inchiriat

Clase de masiniAtunci cand inchiriem o masina, trebuie sa ne stabilim scopul pentru care o inchiriem si necesitatile pe care le avem in materie de transport. Aceste aspecte sunt similare ca in cazul cumpararii unei masini, doar ca nu ne punem problema pretului, fiind mult mai convenabil a inchiria o masina din punct de vedere al costurilor. Daca o masina o achizitionam pe o perioada mai mare, perioada de inchiriere a unei masini variaza de la un minim de zile stabilit de catre companie, iar perioada maxima atinge, de regula, 30 de zile. Prin urmare, atunci cand inchiriati o masina trebuie sa stiti ca veti gasi oferte din aproape toate clasele de masini. In cazul in care aveti nevoie de o masina pentru transportul rapid si economicos din punct de vedere al consumului de combustibil, va recomandam a inchiria o masina din clasa mini. Exemple in acest caz ar fi modele precum Citroen C1, Toyota Yaris, Peugeot 107, Smart ForTwo si lisa ar putea continua.

Masinile insirate mai sus sunt masini usoare, cu un consum in mediul urban foarte avantajos. Si mai avantajos este usurinta cu care va deplasati cu astfel de modele, neavand probleme in a va strecura prin traficul ingrerunat al marilor orase si in plus, nu necesita un spatiu mare pentru a o parca. Dezavantajul acestor autoturisme reprezinta lipsa de spatiu, atat pentru pasageri cat si pentru bagaje.

Pentru aceste incoveniente, insa, aveti posibilitatea de a inchiria masini din clasa medie, cu caroserie de tip sedan sau hatchback. In oferta companiilor de inchirieri masini din Romania, si nu numai, veti putea gasi modele precum Dacia Logan, Renault Clio, Skoda Octavia, Kia C’eed, Ford Focus, Renault Megane, etc. Aceste masini ofera un spatiu generos, alaturi de un consum de combustibil rezonabil, in functie de motorizare. Tiparul clientului care inchiriaza o astfel de masina este o persoana care calatoreste alaturi de prieteni, familie, colegi de munca, atunci cand inchiriaza aceasta masina. Dotarile acestor masini asgura un grad de confort cel putin mediu, fiind dotate cu aer conditionat sau sistem climatronic, numeroase airbaguri, radio-cd incorporat, airbaguri de protective. Aditional elementelor de siguranta, putem enumera sisteme ABS si ESP.

Pentru si mai mult spatiu, in cazul in care doriti sa inchiriati o masina pentru a merge in excursie cu mai multi prieteni sau cu intreaga familie, exista posiblitatea de a inchiria masini de tip monovolum, precum Opel Zafira, Volkswagen Sharan sau Mercedes Vito. Aceste modele asigura confortul a unui numar de 7 pasageri, in cazul Opelului Zafira sau a 9 persoane, cat este capacitatea de transport a unui Mercedes Vito. Cu toate ca numarul de pasageri este destul de mare, veti avea destul spatiu pentru bagaje, iar in caz de necessitate, puteti amplasa un habitaclu pentru a suplimenta spatiul de depozitare al bagajelor.

Prin urmare, oferta de masini de inchiriat este destul de rezonabila, modelele variind in functie de necesitatile de transport pe care le aveti. Ramane de retinut faptul ca, atunci cand doriti sa inchiriati un autoturism, sa va stabiliti cu exactitate necesitatile de transport, mediul in care va veti deplasa, luand in considerare dotarile care va vor face sa va simtiti confortabil si numarul de persoane cu care veti calatori.

Share