Avantajele unui sofer pentru o masina inchiriata

SoferDe cele mai multe ori apelam la o masina, fie proprie sau inchiriata pentru a ne deplasa, pentru ca este un mod de transport rapid si comod, dar mai ales pentru faptul ca ne place sa conducem. Totusi, exista cateva situatii in care a avea propriul sofer isi au avantajele specifice, care va vor pune intr-o lumina favorabila. De exemplu, daca sunteti un grup de prieteni sau mai multe familii care veti avea aceeasi destinatie de vacanta, este de recomandat sa inchiriati un autovehicul de tip van sau autobuz. Poate ca veti spune in acest moment ca nu aveti nevoie, deoarece gps-ul poate fi folosit atat ca sistem incorporat in autovehicul sau prin intermediul telefonului mobil sau al tabletei. Poate veti spune ca un sofer va creste costurile. Cu toate acestea, siguranta unei deplasari avand un sofer pentru care garanteaza compania de inchirieri poate reprezenta un avantaj major pentru confortul si rapiditatea dumneavoastra.

Acum sa abordam subiectul din cu totul alt unghi. Stim cu totii acele imagini devenite aproape clisee din filme in care oamenii de afaceri vorbesc la telefon, pe bancheta din spate a masinii, asteptand sa fie dusi de catre soferii proprii catre intalnirile pe care le au programate. Acest lucru este posibil si in cazul masinilor inchiriate. Segmentul premium al masinilor ce pot fi inchiriate de la o companie de inchirieri au ca principali clienti oameni de afaceri, care caut confortul si relaxarea de care au nevoie pentru a se putea concentra pentru intalnire si prezentarile programate. De cele mai multe ori, acestia opteaza ca masinile sa includa si un sofer care sa cunoasca masina si drumurile locale destul de bine pentru a ajunge cat mai repede cu putinta la destinatii, minimizand riscul de a ramane blocat in trafic la orele de varf. Pentru acesti oameni, punctualitatea si economisirea timpului in ceea ce priveste transportul reprezinta chei esentiale in activitatea lor de zi cu zi.

Ar mai fi un punct forte in faptul ca un om de afaceri apeleaza la un sofer pentru a se deplasa dintr-o parte in alta. Impresia lasata partenerilor de afaceri in urma faptului ca acestia nu se deranjeaza a conduce masina si a-si creea un stres in plus datorita conditiilor de trafic, este una destul de puternica. Partenerii de afacei va vor plasa din start pe un rang superior decat cel in care v-a clasat initial, lasati impresia de profesionalism, de faptul ca sunteti un partener important si influent. Acesta este un marketing propriu, insa destul de eficient, tinand cont de costurile relativ mici, care sut incluse intr-un serviciu de cu totul alta destinatie.

In concluzie, este indicat sa apelati la un sofer de autovehicul in cazul unei masini inchiriate deoarece veti avea tot confortul unei calatorii rapide, sigure, fara a risca sa va abateti de la drum. In plus, un sofer in cadrul unei limuzine reprezinta un plus de imagine pentru un om de afaceri care isi va impresiona partenerii si va da un plus de profesionalism prezentei sale.

Share