Autobuze Party Bus de inchiriat

Party BusIn cele ce urmeaza dorim sa va vorbim despre un nou concept de entertainment, intalnit cel mai adesea in Statele Unite si Canada. Este un serviciu de nisa pentru piata din Romania, prin urmare, este o excelenta idee de afacere pentru cei interesati. Cu totii am auzit macar sau am vazut macar odata acele limuzine pe care le inchiriem pentru diverse ocazii, precum banchete, petreceri aniversare sau nunti. Ceea ce vrem noi sa va propunem ca alternativa este un party bus, un autobuz modern, reconceput tolamente in ceea ce priveste dotarile din interior, transformandu-se, practic, intr-un club pe roti. Ideea in sine este similara acelor autobuze, transformate in interior in mici apartamente, pentru confortul unei familii sau unui grup de prieteni care circula pe distante mari, fara a mai fi nevoiti sa suporte costuri legate de cazarea la hoteluri.

In comparatie, un party bus are dotari asemanatoare unei limuzine de lux, insa are o capacitate mai mare de pasageri. Un party bus va garanteaza o petrecere exclusivista, in care veti fi siguri ca veti avea alaturi numai pe acele persoane pe care vi le doriti, evitand aglomeratia proverbiala a cluburilor, restaurantelor sau cafenelelor pe care le-ati putea alege ca loc de desfasurare a unei petreceri. In timp ce va distrati alaturi de apropiati, soferul autobuzului, angajat al firmei de inchirieri, va asigura siguranta dumneavoastra si va parcurge doar destinatiile indicate pentru a va prelua prietenii. In timp ce va distrati, puteti sa-i comunicati soferului un itinerariu pe care acesta sa-l parcurga. Puteti sa va opriti oriunde doriti, sa faceti un tur de oras sau sa ajungeti intr-o zona care sa va asigure o panorama deosebita a orasului.

Party bus-ul este o idee excelenta pentru petreceri aniversare, petreceri de absolvire sau petreceri corporate. Costurile unei asemenea distractii sunt simtitor mai reduse decat daca ati inchiria un restaurant sau cafenea, deoarece in pretul pe care il platiti trebuie sa acoperiti si plata personalului din seara respectiva. Un party bus este dotat cu faciliati de lux, precum canapele, un sistem audio performant si chiar un spatiu de dans. Nu trebuie sa uitam a mentiona despre minibarul inclus si orice alta preferinta ati avea in materie de dotari, puteti comunica cu firma de inchirieri pentru a va surprinde prietenii in cel mai placut mod cu putinta.

Dupa cum spuneam la inceput, acest tip de afacere nu este raspandit in Romania la fel de mult ca in America de Nord sau Europa Occidentala. Investitiile intr-un astfel de autobuz sunt destul de ridicate, date fiind modificarile ce urmeaza a fi facute la nivel de interior, insa aceasta nisa de servicii va poate asigura un numar important de clienti, ce vor cauta cu siguranta o alternativa de distractie, in detrimentul deja obisnuitelor iesiri in cluburi sau in cafenele. In general, un party bus reprezinta un serviciu particular al companiilor de inchirieri masini, insa poate fi inclus in oferta unor firme de organizari evenimente. Considerati aceasta oportunitate un pont in ceea ce priveste o piata a serviciilor din ce in ce mai saturata, in ceea ce priveste entertainmentul.

Share